JACUZZI 

De ideale ontspanning

                            Zomeractie!                            1 dag huren is 1 dag gratis

Constante Stress en Geen Tijd voor Jezelf?

Wordt jouw leven geregeerd door hectische schema's en constante stress? Gun jezelf de broodnodige pauze en herstel met onze opblaasbare jacuzzi's. Transformeer je omgeving in een oase van rust en verlichting, waar je kunt ontsnappen aan de drukte van het dagelijkse leven.Reserveer Nu en Duik In De Wereld Van Pure Verjonging!

Je verdient het beste,  We zijn er om je die ervaring te bieden. Reserveer vandaag nog een van onze opblaasbare jacuzzi's en maak je klaar om te ontspannen, te vernieuwen en te genieten van het goede leven.


Waarom Kiezen Voor Onze Opblaasbare Jacuzzi's?

Wordt helemaal Zen

Sluit je ogen en beeld je in: een warme, bruisende oase wacht op je. Onze opblaasbare jacuzzi's bieden je directe toegang tot een serene omgeving waar stress en zorgen vervagen.

Eenvoudig luxe 

Geen gedoe meer met ingewikkelde installaties of bouwwerkzaamheden. Onze jacuzzi's zijn eenvoudig op te zetten en klaar om je onder te dompelen in pure luxe binnen enkele minuten.

Flexibiliteit & Gemak 

Of je nu een feest organiseert, een romantisch avondje plant of gewoon wat 'ME-TIME' nodig hebt, onze opblaasbare jacuzzi's zijn je ideale oplossing. Plaats ze waar je maar wilt - in de tuin, op het terras of zelfs binnen.

Innovatieve Technologie

Geniet van geavanceerde functies en instellingen die je in staat stellen om de perfecte sfeer te creëren. Pas de temperatuur aan, speel met de verlichting en laat je favoriete muziek de stemming bepalen.

Betaalbaar 

Luxe hoeft niet duur te zijn. Wij geloven in toegankelijke verwennerij. Onze opblaasbare jacuzzi's bieden je een betaalbare manier om jezelf en je dierbaren te trakteren.

Vlotte Service 

Met onze snelle en efficiënte service bespaar je waardevolle tijd, waardoor je meer kunt genieten van wat écht belangrijk is:

 je ontspanning in onze verfijnde spa-omgeving. 

Prijslijst

1 dag 

€100

2 dagen 

€120

Weekend

Vrijdag, Zaterdag & Zondag

€140

Midweek 

Van maandag tot vrijdag

€160

Bekerplateaus

€10

Nekkussens


€10

Aroma Geur ( per cup )


€10

Pakket Accessoires

Alle accessoires

€25

Online boeken

Boek uw sessie op tijd. Wij bevestigen uw boeking per e-mail.